استفاده از یو پی اس برای دستگاه سی تی اسکن

سی تی اسکن یا توموگرافی کامپیوتری یکی از روش های پیشرفته تصویربرداری پزشکی است که بیشترین کمک را به بررسی ضایعات سیستم حرکتی بدن انسان، بخصوص استخوان ها می کند.

استفاده از یو پی اس برای دستگاه سی تی اسکن

دستگاه های سی تی اسکن دستگاه هایی بسیار حساس، دقیق و گران قیمت هستند. به علاوه بروز خطا در عملکرد این دستگاه ها موجب به خطر افتادن جان بیماران تحت درمان می شود. بنابراین باید از آنها به خوبی نگهداری کرد. برق ورودی این دستگاه ها باید بالاترین کیفیت را داشته باشد. یو پی اس ها علاوه بر تامین برق اضطراری، برقی متناوب مطمئن و بدون نوسانات را به دستگاه های سی تی اسکن تحویل می دهد .

دستگاه سی تی اسکن

اسکنر ها در اوایل سال 1960 معرفی شدند و PET ها در اوایل سال 1970 معرفی گردیدند . پس از تلاش های فراوان، محققان توانستند ترکیب این دو دستگاه را در سال 1990 ارائه دهند. در اوایل سال 1991 در دانشگاه ژنو، پزشکان توانستد این دو دستگاه را با هم ترکیب کرده و یک روش تصویربرداری متفاوت ایجاد کنند و از آن برای تشخیص و تعیین محل دقیق یک تومور استفاده کنند .

سی تی اسکن یا توموگرافی کامپیوتری (Computed tomography scan) یکی از روش های پیشرفته تصویربرداری پزشکی است که بیشترین کمک را به بررسی ضایعات سیستم حرکتی بدن انسان، بخصوص استخوان ها می کند . امروزه استفاده از سی تی اسکن جزء جدایی ناپذیر در تشخیص و حتی درمان بسیاری از بیماری ها شده است .

با استفاده از تصاویر سی تی اسکن می توان بافت های درون بدن را مشاهده کرد و شکل آنها را بررسی نمود. با این اطلاعات می توان از وجود بیماری های احتمالی آگاه شد. تصاویر سی تی اسکن، سطح مقطع هایی از بدن را نشان می دهد . دستگاه سی تی اسکن در واقع برش های مجازی از بدن انسان تهیه می کند که سطح مقطع آن برش دیده می شود. مثل این است که بدن را مانند یک کیک برش داده و سطح مقطع آن را نگاه می کنیم ولی در واقع هیچ برشی در کار نیست و تمام این عملیات فقط بر روی صفحه کامپیوتر صورت می گیرد .

دستگاه های سی تی اسکن امروزه چنان پر قدرتند که می توانند تصاویر برش هایی با فاصله کمتر از یک میلیمتر را از بدن انسان تهیه کنند . تقریبا از همه جایی از بدن انسان سی تی اسکن انجام می شود. از سر تا نوک انگشتان پا را می توان سی تی اسکن کرده و تصاویر سطح مقطع بدن را در برش های آن مشاهده کرد .

نحوه کار دستگاه سی تی اسکن

برای انجام سی تی اسکن از اشعه ایکس استفاده می شود. در این روش باریکه نازکی از اشعه ایکس به اندام بیمار تابیده می شود، این اشعه از تمامی بافت هایی که سر راه آن قرار دارند عبور کرده و مقداری از اشعه که در طرف مقابل اندام خارج می شود توسط دتکتور ( Detector ) یا آشکارسازهای حساسی دریافت می گردد. این دتکتورها اشعه را به جریان الکتریکی تبدیل می کنند. این فرایند هزاران بار از زوایای گوناگون به درون اندام تابانده شده و خروجی آن در طرف مقابل اندام اندازه گیری می شود؛ بدین ترتیب اطلاعات بسیار زیادی به صورت مقادیر مختلف شدت جریان الکتریکی که متناسب با شدت اشعه دریافت شده توسط دتکتور است گرد آوری شده و به کامپیوتر مرکزی سی تی اسکن ارسال می شود .

این کامپیوتر بسیار پر قدرت اطلاعات را پردازش کرده و نتیجه آن به صورت تصاویر متعددی که سطح مقطع اندام را نشان می دهد بر روی مانیتور دستگاه مشخص می شود که در صورت لزوم این تصاویر بر روی فیلم چاپ می شوند . تصاویر سی تی اسکن با دقت بسیار بالا شکل استخوان ها و حتی بسیاری از بافت های دیگر اندام را نشان می دهد. با استفاده از این تکنیک می توان داخل استخوان را هم مشاهده کرد .

اکثر سی تی اسکن های به روز، اسپیرال یا مارپیچی هستند به این معنا که منبع اشعه ایکس مانند یک مارپیچ به دور بدن بیمار حرکت کرده و جهات مختلف را تصویر برداری می کند.

استفاده از یو پی اس برای دستگاه سی تی اسکن

دستگاه های سی تی اسکن دستگاه هایی بسیار حساس، دقیق و گران قیمت هستند. به علاوه بروز خطا در عملکرد این دستگاه ها موجب به خطر افتادن جان بیماران تحت درمان می شود. بنابراین باید از آنها به خوبی نگهداری کرد. برق ورودی این دستگاه ها باید بالاترین کیفیت را داشته باشد. برق ورودی می بایست متناوب و کاملا مطمئن باشد که بهترین روش برای تامین برق این دستگاه ها استفاده از دستگاه یو پی اس است .

یو پی اس ها علاوه بر تامین برق اضطراری، برقی متناوب مطمئن و بدون نوسانات را به دستگاه های سی تی اسکن تحویل می دهد .

یو پی اس مناسب برای دستگاه سی تی اسکن

شرکت بهین صنعت با فراهم سازی انواع یو پی اس مناسب برای دستگاه های تصویربرداری و پزشکی، دستگاه های صنعتی و اداری و … تلاش می کند خدمات کاملی به جامعه مخصوصا به جامعه پزشکی کشور ارائه نماید.

چند نمونه از یو پی اس های مناسب برای دستگاه سی تی اسکن در ادامه معرفی می شود:

یو پی اس S300

یو پی اس Libra

یو پی اس BS-960-E33

یو پی اس Socomec

شرکت بهین صنعت با ارائه انواع یو پی اس (یو پی اس صنعتی ، یوپی اس خانگی ، یو پی اس اداریاستابلایزر و انواع باتری یو پی اس در خدمت جامعه پزشکی، مراکز درمانی، بیمارستان ها و کلینیک ها می باشد.  برای اطلاع بیشتر در ارتباط با کاربرد یو پی اس در صنایع پزشکی و اطلاع بیشتر در ارتباط با خرید یو پی اس، نگهداری از یو پی اس و همین طور نگهداری از باطری یو پی اس و مشاوره می توانید از صفحات مربوطه بازدید نمایید یا با شماره 77442005 در تهران تماس حاصل فرمایید.

بهین صنعت ارائه دهنده راهکارهای برق اضطراری در صنعت و IT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *